Van 22 juli t/m 1 sept  vakantierooster.

Open ma t/m woe van 8.30 tot 21.00.

 

 

Osteopatie

Osteopathie Oldenziel

06-11113221

www.osteopathie-oldenziel.nl

 

De Osteopaat

Mijn naam is Anne-Sophie Oldenziel  D.O-M.R.O. Ik ben  sinds december 2014 werkzaam als Osteopaat in mijn praktijk aan de Steenhouwersstraat 3 in Harlingen, rechts naast sportcentrum van Hurck.

In augustus 2014 ben ik  afgestudeerd aan het College Sutherland in Amsterdam als Osteopaat.

Voordat ik osteopaat werd  was ik 17 jaar werkzaam als fysiotherapeut, zowel in de eerste lijn  (Fysio Harlingen) als in verpleeg- en verzorgingshuizen (de Batting en de Spiker).

Wat is osteopathie?

Osteopathie is een holistische manier om naar het menselijk lichaam en de klachten ervan te kijken.

Osteopaten gaan ervan uit dat bewegingsverlies van o.a. botten, organen , spieren en delen van de schedel een aandeel kan hebben in het ontstaan van lichamelijke klachten.

De osteopaat kan met haar handen de bewegelijkheid van nagenoeg elke structuur binnen het menselijke lichaam beoordelen en zo nodig te verbeteren.

Door herstel van de oorspronkelijke bewegelijkheid van deze structuren stimuleert de osteopaat het zelf genezend vermogen van het lichaam, vind het lichaam een nieuw evenwicht  en zullen de klachten  (zeer waarschijnlijk) afnemen.

Met welke klachten kan je bij een osteopaat terecht?

Eigenlijk alle lichamelijke klachten.  Zoals  chronische rug-  en  nekklachten, bekkenklachten,  schouderklachten, gewrichtsklachten, overbelastingsklachten, maar ook menstruatieklachten, chronische buikpijn, hoofdpijn en  peesontstekingen.

Ook kinderen met groeipijnen, voorkeushoudingen  en  huilbaby’s  hebben vaak baat bij osteopathie.