Ma t/m dond.  8.30  - 21.30

Vrijdag             8.30  - 21.00

Zaterdag         8.30  - 12.30

Zondag           10.00 - 12.00 sept t/m mei

Zumba

Dinsdag 10.00 - 10.45 uur

Vrijdag 19.00 - 19.45 uur

 

Het is fun, het is anders, het is makkelijk en super effectief, het is Zumba! Het woord "zumba" betekent letterlijk "snel bewegen en lol hebben", een omschrijving die perfect beschrijft waar deze training voor staat! Zumba combineert de meest effectieve oefeningen met de exotische ritmes van Latijns-Amerikaanse muzieksoorten als Salsa, Merengue, Cumbia, Samba, Calypso, Reggaeton en Hiphop. De opzwepende muziek en de leuke bewegingen zorgen ervoor dat je niet eens door hebt dat je bezig bent met een geweldige training            .

                 
Door middel van Zumba verbrand je heel veel calorieën per uur ! Het is een leuke interval- en fitness training bij sportcentrum van Hurck die wordt afgewisseld met korte danscombinaties.  De bewegingen worden opgebouwd uit diverse latin-danspassen, zoals salsa, merengue, samba, cumbia en reggaeton. Op een leuke manier werk je aan je conditie, verbrand je vet  en vergeet je dat je met een workout bezig bent.

 

Je hoeft niet te kunnen dansen om mee te kunnen doen met  Zumba. Zumba doet niet aan moeilijke choreografieën en je hebt geen danspartner nodig.  Iedereen, jong of oud, kan meteen deelnemen. Niets moet en alles mag bij Zumba! De vrijheid van bewegen, de dynamiek en de gezellige zomerse muziek zorgen voor een leuke workout. Zumba is een plezierige workout voor iedereen, door de opzwepende mix van muziek, aerobics en latindanspassen.